Over Mij

Mijn naam is Yvonne Hanssen en ik werk al ruim 23 jaar met gezinssystemen. In 2014 heb ik Yvoor opgericht en iets later is Allenamento ontstaan. Ik ben mij in de loop der jaren steeds meer gaan verdiepen in scheidingen, complexe relaties en persoonlijke coaching/behandeling.

Voor mij is Allenamento een pad en een terugkeer naar waar mijn hart ligt. Een pad dat, net als de naam van mijn organisatie, in Italië geworteld is. Italië is een land waaraan ik mijn hart verloren ben; het heerlijke eten, het overweldigende landschap maar vooral ook het temperament, de gepassioneerde bevolking en de cultuur. Deze passie inspireerde me om terug te keren naar mijn eigen passie, mijn passie in het werken met mensen en kijken naar onderliggende patronen en dynamieken, nieuwsgierig zijn naar de ander en willen verbinden.

Allenamento is Italiaans voor scholing en coaching. We zijn namelijk nooit te oud om te leren. Het is nooit te laat om te veranderen of bepaalde patronen te doorbreken en vooral nooit te laat om andere paden of wegen te bewandelen. Er zijn tenslotte altijd “meerdere wegen, die naar Rome lijden”.

Bij Allenamento ga ik graag met jou op ontdekkingsreis, op zoek naar jouw innerlijke proces of veranderingswens. Soms zijn bepaalde patronen en dynamieken slopend. Hoe kan je hiermee omgaan en weer innerlijke rust vinden en waar wil je uiteindelijk naar toe? Samen ontdekken we je innerlijke kracht, drijfveren en zoeken we naar nieuwe perspectieven.

Yvonne in het kort:

  • Ik ben family mediator, (EFT) relatie therapeut, gezinsbehandelaar en werk met de EMDR methode.
  • Ik ben SKJ geregistreerd jeugd professional en voldoe aan de eisen omtrent de jeugdwet.
  • Ik neem continu deel aan nascholing en intervisie ter bewaking van de kwaliteit en omdat ik bijscholing belangrijk vind.

Wilt u meer weten over mijn aanbod?

Of wilt u een gratis intakegesprek van 60 minuten?